zaterdag 4 oktober 2014

Weekend tips

Het weekend is voor veel mensen erg druk en vol met afspraken, maar voor andere mensen is het juist de perfecte gelegenheid om 100% uit te rusten en lekker niks te doen. Zelf vind ik het leuk om afspraken te hebben in het weekend, maar ik vind het ook heerlijk om een hele dag thuis te blijven en dingen te doen die ik leuk vind. Ik heb een paar suggesties voor als je zo'n dag lekker thuis wilt blijven, maar jezelf toch nog wilt vermaken.

vrijdag 3 oktober 2014

Autumn Lookbook

Voor mijn autumn lookbook heb ik 4 budget outfits samengesteld die ik vind passen bij deze periode. Zoals je hebt gemerkt, is het, ook al is het herfst, nog niet heel erg koud, behalve vroeg in de ochtend. Ik heb dus ook besloten om niet té warme outfits samen te stellen, maar outfits die ik precies bij dit weer vind passen.

donderdag 2 oktober 2014

Oktober goals

Notitieboekje HEMA, €2,50
Oktober is begonnen en ik heb besloten om een paar goals op te stellen voor deze maand met dingen die ik graag wil doen, bereiken, beluisteren, bekijken of wil beleven. Ik wil dit elke maand gaan doen en ook elke maand terugkijken op mijn goals van de maand ervoor om te kijken of ik ze heb behaald of niet. Het lijkt mij een erg leuk idee en ik hoop dat jullie het ook leuk vinden.

dinsdag 30 september 2014

Favorieten van september

De maand is alweer afgelopen en we gaan zo oktober binnen, maar natuurlijk niet zonder de favorieten van september! Ik heb mijn favorieten onderverdeeld in 2 onderdelen: Beauty en lifestyle. 

John Green boeken

Ik denk dat we op het punt zijn gekomen waar bijna iedereen wel eens van de boeken van John Green heeft gehoord of er zelf een heeft gelezen. Ik natuurlijk ook.
Eerst las ik The Fault In Our Stars, wat ik een erg mooi verhaal vond en het raakte me echt. Het ging over een best gevoelig onderwerp, maar toch, omdat John Green precies weet hoe hij iets moet schrijven, kreeg je niet echt medelijden met de hoofdpersonen.

maandag 29 september 2014

Back to school tips

Zoals al bekend is zijn de scholen weer begonnen. Leuk? Stom? Ieder heeft zijn eigen mening. Ik heb er gemengde gevoelens over.
Meestal vind ik het echt helemaal niet leuk om terug naar school te gaan na een wekenlange vakantie. Weer huiswerk, oneindig lang leren voor toetsen en natuurlijk elke dag op school aanwezig zijn!