zaterdag 11 oktober 2014

DIY: My everyday smoothie

Vandaag heb ik een leuke DIY voor jullie, my everyday smoothie! Deze smoothie drink ik bijna elke dag en omdat ik deze zo lekker vind en zo gezond is, wil ik deze graag met jullie delen! In deze smoothie zit van alles wat je nodig hebt en als je er nog wat dingen aan toevoegt, heb je een maaltijdsmoothie.

donderdag 9 oktober 2014

Quote to remember

Vandaag heb ik even een iets korter artikel, maar toch vind ik het leuk om het zo nu en dan te laten zien: een quote die ik wil gaan onthouden.

woensdag 8 oktober 2014

Top 10 liedjes

Vandaag besloot ik om een top 10 te maken en deze keer over mijn lievelingsliedjes op dit moment. Dit zijn dus de liedjes die ik het meest luister en deze wil ik graag even met jullie delen. Ik hoop dat ik jullie, nadat jullie het artikel hebben gelezen, heb aangespoord om deze liedjes te gaan luisteren, want ik word namelijk erg blij van deze nummers!

dinsdag 7 oktober 2014

Clinique bonus set

Twee dagen geleden heb ik een doosje gekregen met daarin de Clinique Bonus Set. Ik was superblij, want precies die dag kwam ik erachter dat de Bijenkorf Dwaze Dagen afgelopen waren. Geen Clinique producten met korting dus! Clinique producten vind ik altijd erg fijn, want ze werken erg goed, alles is ongeparfumeerd en allergie getest (ik heb geen allergieën, maar toch vind ik het goed dat het getest is). Ik was best geïrriteerd dat ik dus helemaal niet naar de Dwaze Dagen was gegaan, maar gelukkig kreeg ik toen deze set!

maandag 6 oktober 2014

Breast cancer awareness month

Het is oktober en zoals elk jaar is dit ook de maand om wat extra aandacht te schenken aan borstkanker. De stichting Pink Ribbon organiseert elk jaar in oktober allerlei activiteiten voor mensen met deze ziekte en mensen die anderen in deze ziekte steunen. Ik wil door middel van dit artikel ook wat aandacht geven aan dit onderwerp en jullie er ook over informeren.

zondag 5 oktober 2014

Daily skin care routine



Ik ga jullie mijn dagelijkse huidverzorgingsroutine laten zien, want ik wilde even delen welke producten ik nou fijn vind en hoe ik het gebruik. De producten zijn niet heel erg budget, behalve één, want die gebruik ik vaker dan de andere producten, maar ondanks de prijs zijn het echte aanraders.