donderdag 16 oktober 2014

Update

Hallo allemaal, vandaag wil ik jullie even vertellen hoe ik mijn blog ga onderhouden in deze vakantie. Ik ga op vakantie en ik weet niet zeker of mijn internet daar goed genoeg is om elke dag wat te posten, maar ik ga zeker mijn best doen! Ik kan jullie alvast garanderen dat er maandag en donderdag een artikel online staat en misschien komen er zelfs dus nog meer.
Ik hoop dat jullie begrijpen waarom er dus de komende week minder op mijn blog zal komen te staan. Fijne vakantie alvast en bedankt!

dinsdag 14 oktober 2014

50 feiten tag

Vandaag besloot ik om een tag te gaan doen! Ik vond deze tag op internet met allerlei vragen over mij. Het leuk me leuk om deze te doen, en als je het leuk vind, neem deze tag dan gerust over en vul hem in!

maandag 13 oktober 2014

War Horse

Helemaal verrast was ik toen me werd gevraagd of ik zondag zin had om mee te gaan naar de voorstelling War Horse in het nieuwe Luxor theater in Rotterdam. Natuurlijk had ik zin, want het is altijd leuk om zoiets te bekijken en ik was er ook echt benieuwd naar! Ik had er veel goede verhalen over gehoord en terecht, het was echt geweldig. Ik heb besloten om jullie ook te vertellen waar het over ging en ik hoop dat jullie daarna ook zin hebben om het stuk te gaan bekijken!

zondag 12 oktober 2014

DIY: Fotoslinger

Vandaag heb ik nog een DIY voor jullie! Een paar maanden geleden heb ik besloten om mijn kamer een beetje te veranderen: bed verplaatsen, nieuwe kast, enz. Het resultaat vond ik erg mooi, alleen ik vond het nog een klein beetje saai. Ik heb toen besloten om een fotoslinger op te hangen aan mijn boekenplanken en aan mijn kast. Het zag er erg mooi uit en ik kreeg er veel complimentjes over, dus heb ik besloten om het even met jullie te delen!